Adja meg adatvédelmi beállításait

Marketing

A weboldal funkcionalitási, kényelmi és statisztikai célokból cookie-kat használ. Azok a cookie-k és nyomkövető mechanizmusok, melyek tehcnikailag nem feltétlenül szükségesek az oldal működéséhez, lehetővé teszik számunkra, hogy jobb felhasználói élményt és egyedi ajánlatokat (marketing cookie-kat és nyomkövető mechanizmusokat) nyújtsunk. Ezek csak akkor használhatók, ha Ön előzetesen hozzájárult: Tudjon meg többet



Visszavonás

Az alábbi linken: Adatvédelmi beállítások bármikor visszavonhatja a hozzájárulását, mely módosítás a visszavonástól lép hatályba. További információért kattintson az alábbi linkre: Adatvédelmi tájékoztató / céges információk.

Itt módosíthatja az adatvédelmi beállításait

Összes cookie letiltása: Amennyiben szeretné letiltani az összes cookie-t, kérjük nyissa meg böngészője beállításait, majd tiltsa le a cookie-k használatát. Kérjük vegye figyelembe, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy a weboldal bizonyos funkciói nem lesznek elérhetők.

Kérjük a jelölőnégyzetbe kattintva adja meg nekünk hozzájárulását vagy vonja vissza azt.

A weboldal funkcionalitási, kényelmi és statisztikai célokból cookie-kat használ. Azok a cookie-k és nyomkövető mechanizmusok, melyek tehcnikailag nem feltétlenül szükségesek az oldal működéséhez, lehetővé teszik számunkra, hogy jobb felhasználói élményt és egyedi ajánlatokat (marketing cookie-kat és nyomkövető mechanizmusokat) nyújtsunk. Ezek csak akkor használhatók, ha Ön előzetesen hozzájárult: Tudjon meg többet




További információért kattintson az alábbi linkre: Adatvédelmi tájékoztató / céges információk.

 
Gyárlátogatások Makláron

Gyárlátogatások Makláron

A Bosch Maklárról

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a világ több mint 100 járműgyártójának, személygépjárművek és tehergépjárművek számára egyaránt.

A korábban ZF Lenksysteme Hungária Kft. néven ismert vállalat 2014-ben vált külön, majd 2015-ben a Bosch 100%-os tulajdonosa lett, így lett Makláron Robert Bosch Automotive Steering Kft.

A maklári gyárban 2015 májusában elindult az elektromos kormányművekhez készülő fogaslécek és kormányanyák sorozatgyártása. A maklári Bosch telephelyen készült darabok sok millió járműbe beépítve róják az országutakat szerte a világban. A gyár folyamatosan fejlődik, újabb és újabb projektek kapnak helyet Makláron.

Bosch Maklár.
Egy csapat, egy siker.


A gyárlátogatásról

Megnyílt a Bosch maklári telephelyének kapuja az érdeklődők előtt.

Előre meghirdetett szerdai napokon gyárlátogatást tartunk. A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.


Miért érdemes eljönni hozzánk?

Elsőkézből tapasztalhatod meg, hogy milyen egy multinacionális gyárban a gyártosori munka. Láthatod, hogy a munkatársaink milyen tiszta és modern munkakörnyezetben dolgozhatnak, hol és hogyan készülnek a prémium kategóriás autók kormányművei. A gyár területén barátságos légkör és családias hangulat fogad, amitől garantáltan jó kedvre derülsz.

Felkeltettük az érdeklődésed? Jelentkezz a gyárlátogatásra az alábbi űrlap kitöltésével!

Gyakori kérdések

  1. Hogyan tudok jelentkezni?
    Az oldalon a Jelentkezés rész alatt található űrlapon keresztül tudsz jelentkezni a gyárlátogatásra.
  2. Milyen hosszú a gyárlátogatás?
    A gyárlátogatás másfél óra hosszú, ahol bemutatjuk a különböző termelési területeket.
  3. Hogyan tudom lemondani a jelentkezést?
    A jelentkezést az alábbi elérhetőségek egyikén tudod lemondani:
    - Telefonon: +36/70-3990000
    - E-mailen: maklar.hr@bosch.com
  4. Iskolai látogatásra is van lehetőség?
    Csoportos és iskolai látogatások szervezéséért, keresd illetékes munkatársunkat: Veres Nikolett (telefon: +36/70-3990000, e-mail: Nikolett.Veres@bosch.com)
  5. Hogyan jutok el a gyárba?
    Helyközi járattal: Leszállás és felszállás a 'Maklár, Robert Bosch Kft. körforgalom' és a 'Maklár, Robert Bosch Kft.' megállókban.
    Autóval: A gyár megközelíthető az M25-ös autópálya felől és a 251-es úton Füzesabony és Maklár irányából. A gyár külterületén a parkolás ingyenesen biztosított.
  6. Mi a teendő, ha megérkeztem a helyszínre?
    A helyszínre való érkezéskor a portán jelezd, hogy gyárlátogatásra érkeztél, ezután regisztrálj az iPaden és vedd fel vendégkártyádat. Várakozz a kijelölt helyen kollégánk érkezéséig
  7. Hibaüzenetet kaptam a regisztráció során, mi a teendő?
    Amennyiben a regisztráció során hibaüzenetet kapsz, kérlek próbáld meg másik böngészőben vagy írj nekünk a maklar.hr@bosch.com email címre.

Nem találod a kérdésedre a választ? Keress minket telefonon a +36/70-3990000 számon vagy a maklar.hr@bosch.com e-mail címen keresztül.

Regisztráció

A programon való részvételhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Egy időpontban maximum 15 fő látogatására van lehetőség.
A nyílt nap 16 éves kor felett látogatható.
Amennyiben több személy érkezik, úgy személyenként szükséges regisztrálni.
Az űrlap kitöltését követően e-mailben visszaigazolást küldünk a jelentkezés sikerességéről.
(Betelt)
(Betelt)

Jogi nyilatkozat *

Adatvédelmi nyilatkozat *

Robert Bosch Automotive Steering Kft. (a továbbiakban: BOSCH) tiszteletben tartja az Ön magánéletét. Személyes adatainak kezelése során mindvégig jelentős figyelmet fordítunk magánéletének védelmére és valamennyi üzleti adata biztonságára. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi.

Adatkezelő

A Bosch az Ön adatainak kezeléséért felelős adatkezelő.
Kapcsolattartási adataink a következők: Robert Bosch Automotive Steering Kft., 3397, Maklár, Havasi László utca 2., mrp.hr@bosch.com
Személyes adatok gyűjtése, kezelése és felhasználása
A kezelt adatok kategóriái
Az alábbi adatkategóriák kezelésére kerül sor:
• Kommunikációs adatok (pl. név, e-mail cím, telefonszám)
• Felvételek (pl. fotó, videó)

Alapelvek

A személyes adatok körébe tartozik egy azonosított vagy azonosítható természetes személlyel kapcsolatos összes információ, köztük pl. nevek, címek, telefonszámok, e-mail címek, szerződéses törzsadatok, szerződéssel kapcsolatos elszámolási és fizetési adatok, amelyek kifejezik egy személy azonosságát.

Csak akkor gyűjtünk, kezelünk és használunk fel személyes adatokat, amikor annak vagy törvényi alapja van, vagy Ön hozzájárulását adta e célból személyes adatai kezeléséhez vagy felhasználásához, pl. egy rendezvényre történő regisztrálással.

Adatkezelési célok és azok jogalapjai

Mi és az általunk megbízott szolgáltatók (adatfeldolgozók) az alábbi adatkezelési célokból kezeljük az Ön személyes adatait:
• Az eseményre történő regisztráció
(Jogalap: hozzájárulás);
• Eseményen történő felvétel készítése és felhasználása;
(Jogalap: hozzájárulás);
• Az érintett állásajánlatokkal történő megkeresése;
(Jogalap: hozzájárulás);
• Jogaink megvédése és érvényesítése
(Jogalap: Jogaink megvédéséhez és érvényesítéséhez fűződő jogos érdekünk).

Adattovábbítás

Adattovábbítás más adatkezelőknek

Az Ön és az Ön által megadott személyek (gyermekek) személyes adatai elsősorban akkor kerülnek más adatkezelőknek átadásra, amikor az egy szerződés teljesítéséhez szükséges, abban az esetben, amikor nekünk vagy a harmadik félnek jogos érdeke fűződik az átadáshoz, vagy ha Ön hozzájárulását adta ahhoz.
További harmadik felek lehetnek a Bosch vállalatcsoporthoz tartozó más vállalatok is. Előfordulhat továbbá, hogy adatokat olyan esetben is átadunk más adatkezelőknek, amikor arra minket törvény által előírt szabályozás vagy végrehajtható közigazgatási vagy bírói végzés kötelez.

Szolgáltatók

Külső szolgáltatókat bíztunk meg olyan feladatokkal, mint értékesítési és marketing szolgáltatások, szerződéskezelés, fizetések kezelése, programozás, adat-hosztolás és hotline szolgáltatások. E szolgáltatókat körültekintően választottuk ki, és rendszeresen felülvizsgáljuk őket, különösen olyan szempontból, hogy gondosan kezeljék és védjék az általuk elmentett adatokat. Minden szolgáltató köteles az adatok bizalmas jellegét megőrizni és a törvényi rendelkezéseket betartani. A Bosch vállalatcsoporthoz tartozó más vállalatok is lehetnek szolgáltatók.

A tárolás időtartama; megőrzési időszakok

Általában addig tároljuk az Ön adatait, amíg az adatkezelés céljához szükséges, vagy amíg jogos érdekünk fűződik az adatok tárolásához (pl. a szerződést követően is fűződhet jogos érdekünk postai levélben kifejtett marketinghez).
Minden egyéb esetben töröljük személyes adatait azon adatok kivételével, amelyeket jogi kötelezettségeink teljesítéséhez tárolnunk kell (pl. ilyen kötelezettség terhel minket az adózási és kereskedelmi törvénykönyvek értelmében előírt megőrzési időszakok tekintetében, hogy bizonyos ideig egyes dokumentumokat, így szerződéseket és számlákat rendelkezésre tartsunk).
Az eseménnyel kapcsolatos személyes adatokat az esemény megtartását követő 1 évig tároljuk.

Biztonság

Munkavállalóinkat és a nevünkben szolgáltatásokat nyújtó vállalatokat titoktartási kötelezettség, valamint a vonatkozó adatvédelmi törvények betartásának kötelezettsége terheli.
Minden szükséges műszaki és szervezési intézkedést megteszünk a megfelelő szintű biztonság biztosítása, valamint az Ön általunk kezelt adatainak különösen a következő kockázatok elleni védelme érdekében: nem szándékolt vagy jogellenes megsemmisülés/megsemmisítés, manipulálás, elvesztés, megváltoztatás, valamint illetéktelen nyilvánosságra hozatal és illetéktelen hozzáférés. Biztonsági intézkedéseinket a technológiai fejlődésnek megfelelően folyamatosan javítjuk.

Az Ön adatkezeléssel kapcsolatos jogai

Jogainak érvényesítéséhez kérjük, használja a Kapcsolattartás pontban megadott elérhetőségeket. Ennek során kérjük, biztosítsa, hogy személye egyértelműen azonosítható legyen.

A tájékozódáshoz és hozzáféréshez fűződő jog:

Önnek jogában áll megerősítést kérni tőlünk, hogy személyes adatait kezeljük-e, és ebben az esetben jogában áll személyes adataihoz hozzáférni.

Adatjavítási- és törlési jog:

Ön jogosult az Önre vonatkozó pontatlan személyes adatok kijavítását kérni, részünkről indokolatlan késedelem nélkül. Figyelemmel az adatkezelés céljára, Ön jogosult hiányos személyes adatait kiegészíteni, többek között kiegészítő nyilatkozat nyújtásával.
Ez nem alkalmazandó a számlázáshoz vagy elszámolási célokból szükséges adatokra, vagy olyan adatokra, amelyekre törvény által előírt megőrzési időszak vonatkozik. Azonban ha ilyen adatokhoz nem szükséges hozzáférés, feldolgozásuk korlátozott (lásd az alábbiakat).

Az adatkezelés korlátozása:

Ön jogosult – amennyiben a törvényben előírt követelmények teljesülnek – az adatkezelés korlátozását kérni.

Kifogás az adatkezelés ellen:

Önnek bármikor jogában áll az adatok általunk történő kezelése ellen kifogást emelni. Ezt követően nem fogjuk a személyes adatokat kezelni, hacsak nem igazoljuk, hogy eleget teszünk a további adatkezelésre vonatkozó bizonyítható indokok szolgáltatását előíró jogi követelményeknek, amely további adatkezelés az Ön érdekein, jogain és szabadságjogain, valamint jogi követelések támasztására, gyakorlására vagy védelmére vonatkozó jogain túlmutat.

Kifogás a „jogos érdek” jogalapon nyugvó adatkezelés ellen:

Önnek jogában áll továbbá bármikor kifogást emelni személyes adatainak kezelése ellen, amennyiben az a jogos érdek jogalapon nyugszik. Ebben az esetben beszüntetjük az Ön adatainak kezelését, hacsak nem igazoljuk, hogy az adatkezelésnek a jogi követelmények szerint minket kötelező jogos indoka van, amely felülírja az Ön jogait.

Adathordozhatóság:

Amennyiben az adatkezelés hozzájáruláson, vagy szerződésen alapul, Ön jogosult az Ön által nekünk szolgáltatott adatokat strukturált, általánosan használt és géppel olvasható formátumban megkapni, vagy – ha az műszaki szempontból megvalósítható – azt kérni, hogy ezen adatokat adjuk át valamely harmadik félnek.

Hozzájárulás visszavonása:

Amennyiben Ön hozzájárult adatai kezeléséhez, jogosult bármikor visszavonni a hozzájárulását a jövőre tekintettel. Ez nem érinti a visszavonást megelőző adatkezelés jogszerűségét.

Felügyelő hatóságnál történő panasztétel joga:

Ön jogosult panaszt tenni a felügyeletet ellátó hatóságnál. Fellebbezésével a lakóhelye vagy állama tekintetében illetékes, illetve a minket érintően illetékes felügyeleti hatósághoz fordulhat. E hatóság a következő:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Cím: H-1055 Budapest, Falk Miksa u. 9-11.
Tel.: +36 1 391 -1400
Fax: +36 1 391 -1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
www.naih.hu

Az Adatvédelmi tájékoztató módosítása

Fenntartjuk magunknak a jogot biztonsági és adatvédelmi intézkedéseink megváltoztatására, amennyiben az a műszaki fejlődés következtében szükségessé válik. Ilyen esetekben annak megfelelően módosítjuk adatvédelmi tájékoztatónkat. Kérjük ezért, hogy figyelje adatvédelmi tájékoztatónk aktuális verzióját, mert az módosulhat.

Kapcsolattartó

Amennyiben kapcsolatba kíván lépni velünk, kérjük, azt az „Adatkezelő” pontban megadott címen tegye.
A jogai gyakorlásához használja az alábbi hivatkozást: https://request.privacy-bosch.com
Az adatvédelmi incidenseket az alábbi hivatkozásra kattintva jelezheti:
https://www.bkms-system.net/bosch-dataprotection
Személyes adatainak kezelésére vonatkozó javaslatai vagy panaszai megtételéhez javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba Társaságunk adatvédelmi tisztviselőjével:

Adatvédelmi tisztviselő Adatvédelmi és Adatbiztonsági csoport (C/ISP)
Robert Bosch GmbH
Postfach 30 02
70442 Stuttgart
GERMANY
vagy
E-mail: DPO@bosch.com

Hatálybalépés napja: 2022.05.01.


Már regisztrált korábban? Adatmódosítás