Adja meg adatvédelmi beállításait

Marketing

A weboldal funkcionalitási, kényelmi és statisztikai célokból cookie-kat használ. Azok a cookie-k és nyomkövető mechanizmusok, melyek tehcnikailag nem feltétlenül szükségesek az oldal működéséhez, lehetővé teszik számunkra, hogy jobb felhasználói élményt és egyedi ajánlatokat (marketing cookie-kat és nyomkövető mechanizmusokat) nyújtsunk. Ezek csak akkor használhatók, ha Ön előzetesen hozzájárult: Tudjon meg többet



Visszavonás

Az alábbi linken: Adatvédelmi beállítások bármikor visszavonhatja a hozzájárulását, mely módosítás a visszavonástól lép hatályba. További információért kattintson az alábbi linkre: Adatvédelmi tájékoztató / céges információk.

Itt módosíthatja az adatvédelmi beállításait

Összes cookie letiltása: Amennyiben szeretné letiltani az összes cookie-t, kérjük nyissa meg böngészője beállításait, majd tiltsa le a cookie-k használatát. Kérjük vegye figyelembe, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy a weboldal bizonyos funkciói nem lesznek elérhetők.

Kérjük a jelölőnégyzetbe kattintva adja meg nekünk hozzájárulását vagy vonja vissza azt.

A weboldal funkcionalitási, kényelmi és statisztikai célokból cookie-kat használ. Azok a cookie-k és nyomkövető mechanizmusok, melyek tehcnikailag nem feltétlenül szükségesek az oldal működéséhez, lehetővé teszik számunkra, hogy jobb felhasználói élményt és egyedi ajánlatokat (marketing cookie-kat és nyomkövető mechanizmusokat) nyújtsunk. Ezek csak akkor használhatók, ha Ön előzetesen hozzájárult: Tudjon meg többet




További információért kattintson az alábbi linkre: Adatvédelmi tájékoztató / céges információk.

 
A félvezetők jövője a Bosch szemszögéből

A félvezetők jövője a Bosch szemszögéből

Esemény részletei

Tudtad, hogy mekkora szerepet kap a félvezető-fejlesztés a budapesti Bosch-nál?

Kollégáink a leginnovatívabb elektromos autóipari, illetve mobil- és szórakoztató elektronikai termékeken dolgoznak, melyekben közösek a forradalmi félvezető technológiák. Az eseményen betekintést nyerhetsz az automotive inverterek szívének fejlesztésével járó kihívásokba, megismerheted hogyan karakterizálják a gyorsulás és elfordulásérzékelő szenzorokat és milyen szimulációs technikákat alkalmaznak mérnökeink a MEMS-ek területén.

Ha ismerősek számodra a SiC MOSFET, termikus impedancia vagy a micromechanika, ASIC kifejezések, akkor ott a helyed a Bosch Hardware Meetup következő rendezvényén!

Helyszín: Akvárium, Budapest
Időpont: 2022.12.07. 18:00 – 21:00

Az előadásokat követő pódiumbeszélgetésen a Bosch szakértő mérnökei beszélgetnek a félvezetők technológiai jelenéről és jövőjéről.

Résztvevők

Beck Péter | Power Modul csoportvezető
Borda Péter | MEMS szenzor karakterizálás csapatvezető
Sigér Imre | Power Modul elektromos fejlesztés csapatvezető
Hidas Anna | Power Modul szimulációs csapatvezető
Tamáska János | Méréstechnika fejlesztő
Marton Márton | Szimulációs mérnök - inerciális szenzorok
Hanó Csaba | Projektmenedzser - inerciális szenzorfejlesztés

Programterv

17:45 – 18:15 Érkezés, étel-, italfogyasztás, helyfoglalás
18:15 – 19:15 Előadások

Beck Péter és Borda Péter | Hova tart a félvezetőipar, avagy sok kicsi sokra megy
Sigér Imre és Hidas Anna | Si alapú félvezető váltás SiC-re, amikor egy plusz betű egy új világot nyit
Tamáska János | Mindig egy lépéssel előbbre. Hogy mérjük meg a megmérhetetlent?
Marton Márton | VEM szerepe MEMS szenzorok fejlesztésben

19:15 – 19:30 Szünet, étel-, italfogyasztás
19:30 – 20:30 Pódiumbeszélgetés
20:30 – 21:00 Szabad beszélgetés


A RENDEZVÉNY ZÁRTKÖRŰ ÉS LIMITÁLT SZÁMBAN LÁTOGATHATÓ. HA NEM SZERETNÉL LEMARADNI, REGISZTRÁLJ MOST!

Az előadás nyelve magyar. / The language of the event is Hungarian.

Regisztráció

A programon való részvételhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Adatvédelmi nyilatkozat *

Robert Bosch Kft. (a továbbiakban: „Bosch”, vagy „Társaságunk”) örömmel veszi Társaságunk és termékei iránt mutatott érdeklődését.

A Bosch tiszteletben tartja az Ön magánszféráját

Társaságunk személyes adatainak kezelése során mindvégig jelentős figyelmet fordít magánszférájának védelmére és valamennyi üzleti adata biztonságára. Társaságunk által gyűjtött személyes adatokat azok bizalmas jellegének megtartásával, kizárólag a törvényi előírásokkal összhangban dolgozza fel.

Az adatvédelem és az információbiztonság Társaságunk üzletpolitikájának részét képezi.

Adatkezelő

Bosch az Ön adatainak kezeléséért felelős adatkezelő; az ez alóli kivételeket a jelen adatvédelmi nyilatkozatban ismertetjük.

Társaságunk kapcsolattartási adatai a következők:

Robert Bosch Kft.
H-1103 Budapest, Gyömrői út 104.
E-mail cím: kapcsolat@hu.bosch.com

Személyes adatok gyűjtése, kezelése és felhasználása

A kezelt adatok kategóriái

Az alábbi adatkategóriák kezelésére kerül sor:

• Kontakt adatok (pl. név, e-mail cím, születési dátum, munkatapasztalat)
• Információ arra vonatkozóan, hogy Ön nyitott-e állásajánlatokra
• Az esemény során az érintettről készült video-, kép- vagy hangfelvétel

Alapelvek

A személyes adatok körébe tartozik egy azonosított vagy azonosítható természetes személlyel kapcsolatos összes információ, köztük pl. nevek, címek, telefonszámok, e-mail címek, szerződéses törzsadatok, szerződéssel kapcsolatos elszámolási és fizetési adatok, amelyek kifejezik egy személy azonosságát.

Társaságunk csak akkor gyűjt, kezel és használ fel személyes adatokat (beleértve IP-címeket is), amikor annak vagy megfelelő jogalapja van, vagy Ön hozzájárulását adta e célból személyes adatai kezeléséhez vagy felhasználásához, pl. regisztrálással.

Adatkezelési célok és azok jogalapjai

Társaságunk és az általunk megbízott szolgáltatók az alábbi adatkezelési célokból dolgozzák fel az Ön személyes adatait:

– Hardware vagy Software Meetup eseményre történő regisztráció biztosítása
(Jogalap: Társaságunk jogos érdeke)
– Közvetlen megkeresés nyitott pozíciókkal kapcsolatban;
(Jogalap: Az érintett hozzájárulása)
– Kapcsolattartás, információ nyújtása az érintett megkeresése alapján;
(Jogalap: Társaságunk jogos érdeke)
– Jogaink megvédése és érvényesítése
(Jogalap: Jogaink megvédéséhez és érvényesítéséhez fűződő jogos érdekünk).
– Az esemény legkörének megragadása, az eseményről kialakult benyomás rögzítése, illetve a részvevők számának meghatározása. Ezen kívül a felvételek felhasználásra Bosch-os belső hálózatokon (például: Bosch Connecten vagy a Bosch Global Networkön), mindemellett felhasználásra kerülhetnek prezentációk készítése, kommunikáció vagy dokumentáció céljából.
(Jogalap: Társaságunk jogos érdeke)

Regisztráció

Ha olyan kedvezményekkel kíván élni, vagy azokhoz hozzáférni, amelyek szerződéses kapcsolat létrehozását igénylik, kérjük regisztráljon. A regisztráció során a szerződés létrehozásához és teljesítéséhez szükséges személyes adatokat gyűjtünk (pl. vezetéknév, utónév, születési dátum, e-mail cím, adott esetben, az előnyben részesített fizetési mód vagy a számlabirtokos részletezése és adatai), valamint adott esetben önkéntesen megadott további adatokat. A regisztrációhoz szükséges adatokat *-gal jelöljük.

Adattovábbítás más adatkezelőknek

Az Ön személyes adatai elsősorban akkor kerülnek más adatkezelőknek továbbításra, amikor az egy szerződés teljesítéséhez szükséges vagy abban az esetben, amikor Társaságunknak vagy a harmadik félnek jogos érdeke fűződik a továbbításhoz, vagy ha Ön hozzájárulását adta ahhoz.

Az adattovábbítás címzettjeiről vagy annak kategóriáiról és az adattovábbítás jogalapjáról további információ az Adatkezelési célok és azok jogalapjai című részben található.

Előfordulhat továbbá, hogy Társaságunk adatokat olyan esetben is továbbít más adatkezelőknek, amikor arra Társaságunkat jogszabály vagy végrehajtható közigazgatási vagy bírói végzés kötelezi.

Szolgáltatók (általánosságban)

Társaságunk külső szolgáltatókat bíz meg olyan feladatokkal, mint értékesítési és marketing szolgáltatások, szerződéskezelés, fizetések kezelése, programozás, adat-hosztolás és forróvonal (hotline) szolgáltatások. Társaságunk a szolgáltatókat körültekintően választja ki, és rendszeresen ellenőrzi őket, különösen olyan szempontból, hogy gondosan kezeljék és védjék az általuk tárolt adatokat. Minden szolgáltató köteles az adatok bizalmas jellegét megőrizni és a törvényi rendelkezéseket betartani. A Bosch vállalatcsoporthoz tartozó más vállalatok is lehetnek szolgáltatók.

Az eseményhez kapcsolódó regisztrációs oldal üzemeltetésével az alábbi adatfeldolgozót bíztuk meg:

• Név: Dentsu Creative Hungary Zrt
• Cím: Budapest, Kacsa u. 15, 1027 Magyarország

Az esemény során video-, kép- vagy hangfelvétel készítésével az alábbi adatfeldolgozót bíztuk meg:

• Név: Szabi Image Kft.
• Cím: 1213 Budapest, Lázár Vilmos utca 8/A

Adattovábbítás az EGT-n kívüli címzetteknek

Társaságunk személyes adatokat továbbíthat az EGT-n kívüli, úgynevezett harmadik országokban található címzetteknek is. Ilyen esetekben az adattovábbítást megelőzően Társaságunk megbizonyosodik arról, hogy a címzett fél megfelelő szintű adatvédelmet nyújt, illetve arról, hogy Ön hozzájárult-e a továbbításhoz.

Ön jogosult a harmadik országbeli címzettekről áttekintést kapni, valamint az adatvédelem megfelelő szintjét biztosító, kifejezetten elfogadott rendelkezésekről másolatot kapni. E célból kérjük használja a Kapcsolattartás pontban foglaltakat.

A tárolás időtartama; megőrzési időszakok

Társaságunk általában addig tárolja az Ön adatait, amíg az a szolgáltatások nyújtásához szükséges, vagy amíg jogos érdekünk fűződik az adatok tárolásához (pl. a szerződést követően is fűződhet jogos érdekünk postai úton történő marketing célú megkereséshez). Minden egyéb esetben töröljük személyes adatait azon adatok kivételével, amelyeket jogi kötelezettségeink teljesítéséhez tárolnunk kell (pl. ilyen kötelezettség terhel minket az adózási és kereskedelmi jogszabályok értelmében előírt megőrzési időszakok tekintetében, hogy bizonyos ideig egyes dokumentumokat, így szerződéseket és számlákat rendelkezésre tartsunk).

Biztonság

Társaságunk munkavállalóit és a Társaságunk nevében szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokat titoktartási kötelezettség terheli, valamint kötelesek a vonatkozó adatvédelmi jogszabályoknak megfelelni.

Társaságunk minden szükséges műszaki és szervezési intézkedést megtesz a megfelelő szintű biztonság biztosítása, valamint az Ön Társaságunk által kezelt adatainak különösen a következő kockázatok elleni védelme érdekében: nem szándékolt vagy jogellenes megsemmisülés/megsemmisítés, manipulálás, elvesztés, megváltoztatás, valamint illetéktelen nyilvánosságra hozatal és illetéktelen hozzáférés. Társaságunk biztonsági intézkedéseit a tudomány és technika állásának megfelelően folyamatosan javítja.

Felhasználói jogok

Jogai érvényesítéséhez kérjük, használja a Kapcsolattartás pontban megadott elérhetőségeket. Ennek során kérjük, biztosítsa, hogy személye egyértelműen beazonosítható legyen.

A tájékoztatáshoz és hozzáféréshez való jog: Ön jogosult arra, hogy megerősítést kérjen Társaságunktól, hogy személyes adatait kezeljük-e, és ebben az esetben jogosult személyes adataihoz hozzáférni.
Helyesbítéshez és törléshez való jog: Ön jogosult az Önre vonatkozó pontatlan személyes adatok helyesbítését kérni Társaságunktól, illetve adatainak törlését is kérheti, amennyiben a szükséges feltételek fennállnak. Ez nem alkalmazandó a számlázáshoz vagy elszámolási célokból szükséges adatokra, vagy olyan adatokra, amelyekre törvény által előírt megőrzési időszak vonatkozik. Azonban ha az ilyen adatok kezelése nem szükséges, akkor ez az adatkezelés korlátozható (lásd az alábbiakat).
Az adatkezelés korlátozásához való jog: Amennyiben a szükséges feltételek fennállnak Ön jogosult az adatkezelés korlátozását kérni.
Adathordozhatóság: Amennyiben a szükséges feltételek fennálnak, Ön jogosult a Társaságunknak szolgáltatott adatokat strukturált, széles körben használt és géppel olvasható formátumban megkapni, vagy – ha az technikai szempontból megvalósítható – azt kérni, hogy ezen adatokat Társaságunk továbbítsa egy másik adatkezelőnek.
Tiltakozás direkt marketinggel szemben: Továbbá Ön bármikor tiltakozhat személyes adatainak direkt marketing célból történő kezelése ellen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy szervezési okokból átfedés lehet az Ön tiltakozása és adatainak egy már folyamatban lévő hirdetési kampány körében történő felhasználása között.
Tiltakozás a jogos érdek jogalapon alapuló adatkezelés ellen: Továbbá Ön jogosult bármikor tiltakozni személyes adatainak kezelése ellen, amikor az adatkezelés jogos érdeken alapul. Ebben az esetben Társaságunk nem kezeli tovább az Ön adatait, hacsak Társaságunk nem bizonyítja, hogy az adatkezelés olyan kényszerítő erőjű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az Ön érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben.
Hozzájárulás visszavonása: Amennyiben Ön hozzájárult adatai kezeléséhez, jogosult bármikor visszavonni a hozzájárulását a jövőre tekintettel. Ez nem érinti a visszavonást megelőző adatkezelés jogszerűségét.
Felügyelő hatóságnál történő panasztétel joga: Ön jogosult panaszt tenni a felügyeletet ellátó hatóságnál. Fellebbezésével a lakóhelye vagy állama tekintetében illetékes, illetve Társaságunk vonatkozásában illetékes felügyeleti hatósághoz fordulhat. Ez a hatóság a következő:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Cím: H- 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11
Tel.: +36 (30) 683-5969
+36 (30) 549-6838
+36 1 391 -1400
Fax: +36 1 391 -1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
www.naih.hu

Az Adatvédelmi tájékoztató módosítása

Társaságunk fenntartja a jogot biztonsági és adatvédelmi intézkedéseinek megváltoztatására. Az ilyen esetekben Társaságunk megfelelően módosítja az adatvédelmi tájékoztatóját. Ezért kérjük, hogy figyelje Társaságunk adatvédelmi tájékoztatójának aktuális verzióját, mert a tájékoztató módosulhat.

Kapcsolattartó

Amennyiben kapcsolatba kíván lépni Társaságunkkal, kérjük, azt az „Adatkezelő” pontban megadott elérhetőségek egyikén tegye.

• A jogai gyakorlásához használja az alábbi hivatkozást: https://request.privacy-bosch.com/ 
• Az adatvédelmi incidenseket az alábbi hivatkozásra kattintva jelezheti: https://www.bkms-system.net/bosch-datenschutz

Személyes adatainak kezelésére vonatkozó javaslatai vagy panaszai megtételéhez javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba Társaságunk adatvédelmi tisztviselőjével:

Adatvédelmi és Adatbiztonsági csoport (C/ISP)
Robert Bosch GmbH
Postafiók 30 02 20
70442 Stuttgart
GERMANY
vagy
DPO@bosch.com

Hatálybalépés napja: 2022.11.07.

Jogi nyilatkozat *


Már regisztrált korábban? Adatmódosítás